BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages »

Sunday, 23 October 2011

saya nak cecantik lahh awak . bole tak awak . .

saya nak lawa mcm neyy bole tak ? agak agak ada tak owg dengki kalau saya mcm neyy and awak awak yang cecantik tuhh kan , saya
 nak cgt jd mcm neyy lahh , tapi boii saya cakap mcmne pun saya dye terima saya seadanya , and saya tak perlu nak tukar jdy owg lain , saya mcm neyy pun dye ckap saya cantikk cgt lahh , sampai kan tk bg saya makeup-2 neyy , dye cakap lagi walaupun saya tak mcm awak awak tuh kan yang cecantik cgt tuh kan , dye tetap sayang saya more and more lah awak , jadi saya tak nak lahh jadi mcm awak awak tuh yg cecantik cgt tuh . .  awak awak yg bce post saya neyy kan cantik kan ? lau cantikk komen and like yew awak awak tuh ,
 TERIMAS yew awak awak yg cecantik tuhh . . . . :) nanti dtg lagy yew kat blogger saya neyy . 








0 comments: