BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages »

Saturday, 22 October 2011

milik putry bongsu :)




  • empunya diri bernama mohd faris bin mokhtazan
  • neyy  milik saya lah awak . dont take with me yew awak awak
  • since last year 261210 . start dre date tuh dye milik saya :)
  • tolong lah yew jgn dengki dgn kami neyy haa
  • opssss lupe pulakk , saya knal dye dre adq angkt saya eirah asukie : tengs adq :)
  • pada gurl gurl yg dye pun tahu kod kan tak perlu sebut nama tuh stop thingking ngtif fasal kamii , kamii tak fopular lah mcm anda tuh :)
  • doa kan saja relation kami yew awak awak tuhh . HEEEE
  • bnyk lah nak cerita fasal dye kat sinii , nnte tk cukup ruang lahh pulak awak oitt
  • okeoke : saya______sayang dye sesangat-2 lah awak oit , jadii jgn lahh suh saya tingalkan dye sb tak akan menjadi lahh , ckp lah apa-2 pun fasal dye . saya lebih tahu siapa dye dari awak
  • and more important tak yah lah nk jd busy body fasal kami keyh ? saya dan dye tak perlu kan pun awak awak yg mcm tuh :)
  • cukup kod fasal dye , HEE
  • oke saya sayangs dye ____________난 그를 사랑 해요  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •                                            E N D  

0 comments: