BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages »

Monday, 24 October 2011

suka duka bersama *kekadang jehh oke . HAHAH . kao ado ?

 
farrah nadia oke , but aku tak pnah pngil fara pun aku pngil latt . kami knal since 2oo7 , lama bhaii knal dye BUT tak pnah lahh jmpe tngok face to face , haishhh . . renduu latt yg dlu weyh , now dah nk ke laut pun ada gak kan , HAAA , kao t'baek beb , sygs kao lahh . t ada time kyte meet yaa . oke TERIMAS :)

okeh eirah ! maii lil sis yg hebat wlpun kami dah tk mcm dulu :( OKE sis rendu adq yg dulu , bnyk lah knangan antare kita deq . leh tak nk adq yg dulu ? siyes sygs kao gyle ketat lah , even kita penah ada krisis kn , adq tk renduu kn sis keh ? HAHAHAHAAA oke hope dpt together mcm dulu kalaaa . miss olz ! jage diri yea , walau mcm mana pun kamu yungs , kmu tetap adq sis . OPSSS ! suda putus jd sis ato blum ? tanda soal di situ yea adq . . btw nice to knows you . . im happy with you :)
_____ILYSM_____
TERIMAS :)




kao syuhadah . bru jeh knal ngn kao bunn . kao thu tak bunn tuh apa ? bunn tuh babun sb nak thu nape aku ckp kao babun  aku tnye nama kao , kao tk nk jwb . .dan muke kao . ! kao mcm barbie doll bhaii jum kapell ngn aku , HAHAHA ingat aku nk kikis kao tau tau oke kwn mrangkap adq aku , hope kyte lame yea kwn . . sygs kao wahaii tiakk masyamm _________euww ! ILY !
TERIMAS :))

 oke yg kurus d'atas neyy aien mickey , budak jaybee ! pelik kan camne aku leh knal ngn dye , HAHAHA kawan kena ramai bhaii , tp korang tuh musuh yg ramaii kan . ouchh oke dye neyy est poitt kawan ngn dye even bru kenal kan dah mcm lama jeh aku kenal then dye said mcm ney : " kao baek , nakal , jaat , musyukk , wangee , harumm  HAHAH aku suke kawan ngn kao " auww auww dandan jeh kao aien kan . . wateva lh yew mokk aku tetap sygs kao kao bantal pelok aku bhaii , sb kau mcm bantal pelok aku , HAHHAA oke si kuruss_____ILY______
TERIMAS :)

0 comments: