BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages »

Monday, 24 October 2011

sepupu terhebat yang saya sayang__ILY__


ehemm inie lah cousin aku yg terhebat . kao ada ? HAHAHA . okeoke . mreka neyy lahh selalu carik pasal ngn aku even aku dok senyap-2 , suke sgt sakat aku smpi nak nages bhaii . .aku selalu kena buli ngn depa neyy haa . . tp ble depa neyy tak ada kan aku rase khilangan weyhh . susa mao dpat cousin yg satu kepale mcm depa bdue neyy haa . acc ada lage cousin aku yg lain tp aku jrang snap-2 pix ngn durangg lahh . . kteowg ala ala ratu thu tak ble dpt snap pix bsamaa , mcm-2 gaya nk wat . . HAHAHHA sengal kan korangg neyy . . 6pk baek tapi bab mbuli num satu bhaii , aku pun kala ngn durangg neyy . HAIHH . tercgt lahh happy ada korang neyy , selalu mghabiskan duit sesama kan kan ? lau baju ngn sua aku kan jdy hak durang gak weyh , tp yg tdungg merah tuh besa dre aku lau dye paki sua aku mau longarr . HAHAHA soryy mekk !
 yg tdung itam toh sebuk cgt ngn sharulain dye tuhh , encem keh weyh ? HAHAHAH korang suka tak aku ckap sal kao ney weyh ? nak mara ? HAHHAHA aku dahh post dah pun tak lehh mao dlett bhaii . okeoke lahh tak cam yeayea plak korang neyy kann , pnad dah weyh dre td dok naip minatang neyy . btw tengs yaa maii cousin yg s'gila ngn s;sngal neyy . assalamualaikum :))

0 comments: