BLOGGER TEMPLATES AND Google Homepages »

Tuesday, 25 October 2011

untuk dia yang saya sayang :l

'kau hadir d'dlm idup kuh sygs  menyumpurnakn idup sunyii . . ''kau b'sinar bgai terbit nya mentari  d'pgr hary . .
-bila kau senyum
-bila kau tawa
''membuat kuh mnyintai untk selamanya. .
''tiada gadis yg temu sperti mu kasih yh ku carik . .
''kau hadir d'saat iniku perlu kn kmu yg ku renduu . .
''terime kasih kuh ucap kn pd musygs . .
''setiap hary kuh bertemu dgn mu
bhgia kyte b'dua . .
''kau pnawar jiwa jika duka . . .
''gagai bidadari syurga . . . . .


''aku tk thu ap yg ku rasakn  , dlm haty ku saat ptama kali lihat drimu mlihat mu
''seluruh tbuh ku tpaku dn mmbisu detak jantung ku bdbar tk mnentu
spertinya aku tk ingin berlalu . . .

-BERIKAN CHENTA MU DAN JUGA SYGS MU
-PERCAYA PADA KU KN MENJAGA MU
-HINGGA AKHIR WAKTU MENJEMPUT KU
-KU BERIKN CHENTA KU DAN JUGA SYGS KU
-PERCAYA PADA KU KN MENJAGA MU
-HINGGA AKHIR WAKTU MENJEMPUT KU

''saat ku tahu kau akn pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menanti mu
untuk mgtakn ku ingin diri mu

''ada kau tahu betapa ku terlalu mncintai mu
aku akn menugu hingga dri mu kmbli untuk ku . .

''tolong lah aku bgaimana drikuh
ungkap knitu rasanya
membelenggu dlmhati ku cinta padamu  . .


by ; achin

Monday, 24 October 2011

suka duka bersama *kekadang jehh oke . HAHAH . kao ado ?

 
farrah nadia oke , but aku tak pnah pngil fara pun aku pngil latt . kami knal since 2oo7 , lama bhaii knal dye BUT tak pnah lahh jmpe tngok face to face , haishhh . . renduu latt yg dlu weyh , now dah nk ke laut pun ada gak kan , HAAA , kao t'baek beb , sygs kao lahh . t ada time kyte meet yaa . oke TERIMAS :)

okeh eirah ! maii lil sis yg hebat wlpun kami dah tk mcm dulu :( OKE sis rendu adq yg dulu , bnyk lah knangan antare kita deq . leh tak nk adq yg dulu ? siyes sygs kao gyle ketat lah , even kita penah ada krisis kn , adq tk renduu kn sis keh ? HAHAHAHAAA oke hope dpt together mcm dulu kalaaa . miss olz ! jage diri yea , walau mcm mana pun kamu yungs , kmu tetap adq sis . OPSSS ! suda putus jd sis ato blum ? tanda soal di situ yea adq . . btw nice to knows you . . im happy with you :)
_____ILYSM_____
TERIMAS :)




kao syuhadah . bru jeh knal ngn kao bunn . kao thu tak bunn tuh apa ? bunn tuh babun sb nak thu nape aku ckp kao babun  aku tnye nama kao , kao tk nk jwb . .dan muke kao . ! kao mcm barbie doll bhaii jum kapell ngn aku , HAHAHA ingat aku nk kikis kao tau tau oke kwn mrangkap adq aku , hope kyte lame yea kwn . . sygs kao wahaii tiakk masyamm _________euww ! ILY !
TERIMAS :))

 oke yg kurus d'atas neyy aien mickey , budak jaybee ! pelik kan camne aku leh knal ngn dye , HAHAHA kawan kena ramai bhaii , tp korang tuh musuh yg ramaii kan . ouchh oke dye neyy est poitt kawan ngn dye even bru kenal kan dah mcm lama jeh aku kenal then dye said mcm ney : " kao baek , nakal , jaat , musyukk , wangee , harumm  HAHAH aku suke kawan ngn kao " auww auww dandan jeh kao aien kan . . wateva lh yew mokk aku tetap sygs kao kao bantal pelok aku bhaii , sb kau mcm bantal pelok aku , HAHHAA oke si kuruss_____ILY______
TERIMAS :)

adek terchenta :)



si mate bolat toh nur fitri izatti lahh , adq aku num ? err aku lahh yg adq , aishh adq angkat bhaii biasa lah owg tk ada adq kan , HAHAH . okeoke sudah lama aku knal dye weyh , since 2 years kodd . kao ada ?  dye neyy cgt lah jeless ble dpt tahu aku ada adq yg lain , mmg adapun tp tk da lah rapat mcm sis rapat ngn adq yungs . kaikaikaiii . jgn mara oke ! puihhh-2 . dye ckp aku stoberyy dye nyamm3 sdap nyerr kan ? dye lakk cekelatt aku lahh , aishh even dh jrang texting kan , sis tk lupe kn adq lahh sygs . jgn terasa aty + jntungg + paru-2 + limpa + hempaduu + swaktu dgn nyer yaa . awak lahh adq saya yg lame ngn saya and tk pnah lupe kan saya . TERIMAS adq :) __________iloveyou________

sepupu terhebat yang saya sayang__ILY__


ehemm inie lah cousin aku yg terhebat . kao ada ? HAHAHA . okeoke . mreka neyy lahh selalu carik pasal ngn aku even aku dok senyap-2 , suke sgt sakat aku smpi nak nages bhaii . .aku selalu kena buli ngn depa neyy haa . . tp ble depa neyy tak ada kan aku rase khilangan weyhh . susa mao dpat cousin yg satu kepale mcm depa bdue neyy haa . acc ada lage cousin aku yg lain tp aku jrang snap-2 pix ngn durangg lahh . . kteowg ala ala ratu thu tak ble dpt snap pix bsamaa , mcm-2 gaya nk wat . . HAHAHHA sengal kan korangg neyy . . 6pk baek tapi bab mbuli num satu bhaii , aku pun kala ngn durangg neyy . HAIHH . tercgt lahh happy ada korang neyy , selalu mghabiskan duit sesama kan kan ? lau baju ngn sua aku kan jdy hak durang gak weyh , tp yg tdungg merah tuh besa dre aku lau dye paki sua aku mau longarr . HAHAHA soryy mekk !
 yg tdung itam toh sebuk cgt ngn sharulain dye tuhh , encem keh weyh ? HAHAHAH korang suka tak aku ckap sal kao ney weyh ? nak mara ? HAHHAHA aku dahh post dah pun tak lehh mao dlett bhaii . okeoke lahh tak cam yeayea plak korang neyy kann , pnad dah weyh dre td dok naip minatang neyy . btw tengs yaa maii cousin yg s'gila ngn s;sngal neyy . assalamualaikum :))

Sunday, 23 October 2011

saya nak cecantik lahh awak . bole tak awak . .

saya nak lawa mcm neyy bole tak ? agak agak ada tak owg dengki kalau saya mcm neyy and awak awak yang cecantik tuhh kan , saya
 nak cgt jd mcm neyy lahh , tapi boii saya cakap mcmne pun saya dye terima saya seadanya , and saya tak perlu nak tukar jdy owg lain , saya mcm neyy pun dye ckap saya cantikk cgt lahh , sampai kan tk bg saya makeup-2 neyy , dye cakap lagi walaupun saya tak mcm awak awak tuh kan yang cecantik cgt tuh kan , dye tetap sayang saya more and more lah awak , jadi saya tak nak lahh jadi mcm awak awak tuh yg cecantik cgt tuh . .  awak awak yg bce post saya neyy kan cantik kan ? lau cantikk komen and like yew awak awak tuh ,
 TERIMAS yew awak awak yg cecantik tuhh . . . . :) nanti dtg lagy yew kat blogger saya neyy . 








Saturday, 22 October 2011

milik putry bongsu :)




  • empunya diri bernama mohd faris bin mokhtazan
  • neyy  milik saya lah awak . dont take with me yew awak awak
  • since last year 261210 . start dre date tuh dye milik saya :)
  • tolong lah yew jgn dengki dgn kami neyy haa
  • opssss lupe pulakk , saya knal dye dre adq angkt saya eirah asukie : tengs adq :)
  • pada gurl gurl yg dye pun tahu kod kan tak perlu sebut nama tuh stop thingking ngtif fasal kamii , kamii tak fopular lah mcm anda tuh :)
  • doa kan saja relation kami yew awak awak tuhh . HEEEE
  • bnyk lah nak cerita fasal dye kat sinii , nnte tk cukup ruang lahh pulak awak oitt
  • okeoke : saya______sayang dye sesangat-2 lah awak oit , jadii jgn lahh suh saya tingalkan dye sb tak akan menjadi lahh , ckp lah apa-2 pun fasal dye . saya lebih tahu siapa dye dari awak
  • and more important tak yah lah nk jd busy body fasal kami keyh ? saya dan dye tak perlu kan pun awak awak yg mcm tuh :)
  • cukup kod fasal dye , HEE
  • oke saya sayangs dye ____________난 그를 사랑 해요  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •                                            E N D  

putryy bongsu own

shepet :))
can coll me pett
stay at white house obama
I'm not the nice girl you'll know and I'm not the cruel girl either, I'm so ordinary.
Doesn't has any special talent in my life.
I've many wish to make it come true for, so do wish my luck :)
I do use English and Malay language, but all of the most was Malay language.
Sorry for any vocabulary or grammar mistake.
Please do forgive me, people.
By the way, I'll be your friend.
Hee, Bye.
:D